جبهه فرهنگی انقلابروابط عمومیشهدای روحانیعناوین ویژه

برگزاری یادواره چهار هزار شهید روحانی کشور و استان زنجان

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان یادواره چهار هزار شهید روحانی کشور و استان زنجان در تجلیل از مقام شامخ شهیدان روحانی برگزار خواهد شد .

حجت الاسلام احمدی مدیر کل تبلیغات اسلامی استان با اعلام این خبر افزود : شهدای روحانی در همه عرصه‌های سخت همچون دفاع مقدس، جنگ‌های اعتقادی و مبارزه با طاغوت روحانیت در خط اول بودند و در جنگ اعتقادی اسلام ناب با عقاید تکفیری نقش و حضور موثری داشتند که برای تبیین این جایگاه‌های مهم و رسالت روحانیت این کنگره برگزار خواهد شد.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان در ادامه افزود : برگزاری یادواره شهدای روحانی و طلبه جزو برنامه‌های مهم و ضروری است که امسال در کشور پیش‌بینی شده و در استان زنجان جزو برنامه محوری است و برای انجام آن همه باید رسالت دینی و ملی خود را انجام دهند.

حجت‌الاسلام احمدی اظهارداشت : جمعیت شهدای روحانی و طلبه استان زنجان به نسبت سایر اقشار آمار بالایی است و این گویای این است که روحانیت همواره در دفاع از کشور و میهن‌اسلامی در عرصه‌های مختلف پیشگام بوده و این رویه و روحیه را حفظ کرده و در عرصه حضور دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا