اخبار اعزام و استقراراخبار تشکل های دینی و مردمیاخبار حوزه مدیرکلجبهه فرهنگی انقلابروابط عمومیعناوین ویژه

تجلیل از خانواده های شهدای اهل سنت به مناسبت هفته وحدت

به مناسبت آغاز هفته وحدت و با حضور نماینده ولی فقیه در استان و مدیر کل تبلیغات اسلامی استان از خانواده شهدای اهل‌سنت روستای مادآباد شهرستان ماهنشان تجلیل و تقدیر به عمل آمد .

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان  حجت الاسلام احمدی در تجلیل از خانواده شهید اهل سنت روستای مادآباد شهرستان ماهنشان با تبریک ولادت پیامبرعظیم‌الشأن اسلام از اتحاد و همبستگی این دو مذهب به نیکی یاد کرد و اظهار داشت: ما در جامعه‌ای هستیم که شاهد نقش آفرینی تمامی شهروندان از شیعه تا سنی تا ارمنی و مسیحی و دیگر مذاهب در راستای حفظ دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی در تلاش و کوشش هستند.

وی خاطر نشان کرد: دیدار با خانواده شهدا توفیق الهی است و خانواده های شهدا نماد صبر، ایستادگی و مقاومت هستند و این خانواده ها با تقدیم عزیزان خود در دفاع از انقلاب الگویی برای همه ما هستند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان  افزود : خانواده‌های شهدای اهل سنت  الگویی مناسب در بین اقلیت‌های مذهبی کشور هستند که در راستای دفاع از مرز و بوم میهن اسلامی با تقدیم فرزندان عزیز خود یکی پس از دیگری دین خود را به خوبی هر چه تمام تر به نظام و انقلاب ادا کردند

آقای احمدی تصریح کرد : خانواده‌های شهدا فرزندان خود را در دوران دفاع مقدس به میدان مبارزه با دشمنان فرستادند تا کشور در امنیت و اقتدار باشد. حضور مردم از هر قومیت و مذهبی در دفاع از تمامیت ارضی ایران در دوران هشت سال جنگ تحمیلی یکی از نمونه‌های بارز یکپارچگی، وحدت و انسجام ملت ایران بود.

لازم به توضیح است در این مراسم از خانوده های شهیدان ملایی و بایندر تجلیل به عمل آمد .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
ارسال سوال- در ساعات افلاین

در حال حاضر امکان گفتگوی آنلاین مقدور نمی باشد . لطفا فرآیند ثبت درخواست را ادامه دهید تا در اسرع وقت پاسخگوی جنابعالی باشیم.

با کمال میل آماده رفع مسئله , شبهه دینی و هر سوال دیگری از جانب شما هستیم...

Enter برای ارسال