اخبار تشکل های دینی و مردمیاخبار دارالقرآنروابط عمومیقرآن و عترت

فعالیت مؤسسات قرآنی با اخذ مجوز از سازمان دارالقرآن‌الکریم صورت گیرد

حجت‌الاسلام حمید حسنی رئیس اداره امور قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان زنجا اظهار کرد: در راستای گسترش فضاهای قرآنی در سطح استان پروانه فعالیت مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت کلمه‌النور در زنجان تمدید شد.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه فعالیت مؤسسات قرآنی باید با اخذ مجوز از سازمان دارالقرآن‌الکریم صورت گیرد؛ لذا با توجه به اینکه زمان پروانه فعالیت این مؤسسه قرآنی به پایان رسیده بود؛ جهت تمدید مجدد به سازمان دارالقرآن‌الکریم ارسال و پس از بررسی به دلیل دو نفره بودن اعضای این مؤسسه، پروانه فعالیت شش ماهه برای این مؤسسه قرآنی صادر شد و پس از اینکه این مؤسسه تعداد اعضای هیئت مدیره را به سه نفر تغییر دهند و فعالیت آنها مورد تایید استان قرار گیرد پروانه فعالیت یک ساله و پنج ساله برای این مؤسسه قرآنی صادر می‌شود.

این مسئول با بیان بر اینکه مؤسسات قرآنی دارای ظرفیت و پتانسیل مناسبی جهت ترویج مبانی و آموزه‌های قرآنی در جامعه هستند، ادامه داد: مؤسسه کلمه‌النور با مدیریت نعیمه قره‌خانی در سطح شهرستان زنجان و در منطقه شهرک لاله مشغول به فعالیت‌های قرآنی است.

وی ادامه داد: تعداد ۴۰ مؤسسه قرآنی، در سطح استان زنجان با اخذ مجوز از سازمان دارالقرآن‌الکریم در امر ترویج معارف و مبانی قرآنی مشغول به فعالیت است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
ارسال سوال- در ساعات افلاین

در حال حاضر امکان گفتگوی آنلاین مقدور نمی باشد . لطفا فرآیند ثبت درخواست را ادامه دهید تا در اسرع وقت پاسخگوی جنابعالی باشیم.

با کمال میل آماده رفع مسئله , شبهه دینی و هر سوال دیگری از جانب شما هستیم...

Enter برای ارسال