کزارش خبریمعرفی مراسمات و برنامه های مردمی

ضدعفونی معابر توسط خادمان حسینیه اعظم زنجان

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان به نقل از ایکنا زنجان،مرتضی شهامی، مسئول روابط عمومی حسینیه اعظم زنجان، در گفت‌وگو با ایکنا از زنجان، اظهار کرد: ۱۵ خادم، محله‌های اطراف حسینیه اعظم زنجان، خیابان فردوسی، مناطق پایین شهر و بازار را ضدعفونی کردند و از ابتدای این هفته برگزاری نماز جماعت و رفت‌و آمد مردم به این مکان مقدس متوقف شده است.

وی با اشاره به اینکه در حد توان ادوات بهداشتی از دارالشفای حسینیه اعظم زنجان به طور رایگان بین مردم اطراف حسینیه و زائران توزیع شده است، ادامه داد: در هفته‌های گذشته بین نمازگزاران ماسک توزیع و حتی پیام‌های بهداشتی به آن‌ها آموزش داده شده است.

مسئول روابط عمومی حسینیه اعظم زنجان یادآور شد: در هفته‌های گذشته که نماز جماعت اقامه می‌شد، بیشتر نمازگزاران با خود مهر می‌آوردند و مهرهای معمول جمع‌آوری شده بود و فقط مهرهای سنگی که به طور مرتب ضدعفونی می‌شد، در اختیار نمازگزاران قرار می‌گرفت. در حال پیگیری این موضوع هستیم که با اخذ مجوز از دانشگاه علوم پزشکی و در صورت تأمین اقلام بهداشتی، پک‌هایی حاوی مواد ضدعفونی‌کننده و سایر ملزومات بهداشتی تهیه و به هر خانواده یک بسته تحویل دهیم.

شهامی به برپایی خیمه‌های بهداشتی اشاره کرد و گفت: برپایی این خیمه در نزدیکی حسینیه و ترویج نکات بهداشت فردی و اجتماعی برای پیشگیری از بیماری کرونا در دستور کار قرار دارد.

توزیع رایگان تجهیزات بهداشتی دارالشفا حسینیه اعظم زنجان + فیلم
توزیع رایگان تجهیزات بهداشتی دارالشفا حسینیه اعظم زنجان + فیلم
توزیع رایگان تجهیزات بهداشتی دارالشفا حسینیه اعظم زنجان + فیلم
توزیع رایگان تجهیزات بهداشتی دارالشفا حسینیه اعظم زنجان + فیلم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا