اخبار حوزه مدیرکلاخبار معاونت اداری و مالیاخبار معاونت فرهنگیپدافند غیر عاملعناوین ویژهقوانین و دستور العمل ها

برگزاری مانور پدافند غیر عامل در اداره کل تبلیغات اسلامی

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان با هدف افزایش سطح آگاهی و آمادگی کارکنان مانور پدافند غیر عامل در محل اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان برگزار شد.

این مانور به منظور افزایش آگاهی و آمادگی هرچه بیشتر کارکنان اداره کل تبلیغات برای تهدیدات احتمالی از سوی برهم زنندگان امنیت و دشمنان صورت گرفت. در این مانور گروههای مختلف بر اساس دستورات تعیین شده در محل های مورد نظر اداره کل حضور پیدا کردند تا در زمان تهدیدات با وظایف و اقدامات گروههای خود آشنایی لازم را داشته باشند .کارکنان در این مانور بر اساس تقسیم بندی وچگونگی حضور به تمرین کنترل استرس، اقدام سریع، پناهگیری صحیح، امداد و نجات مصدومان، اطفای حریق و امداد و تخلیه امن اضطراری پرداختند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
ارسال سوال- در ساعات افلاین

در حال حاضر امکان گفتگوی آنلاین مقدور نمی باشد . لطفا فرآیند ثبت درخواست را ادامه دهید تا در اسرع وقت پاسخگوی جنابعالی باشیم.

با کمال میل آماده رفع مسئله , شبهه دینی و هر سوال دیگری از جانب شما هستیم...

Enter برای ارسال