اخبار حوزه مدیرکلپدافند غیر عاملجبهه فرهنگی انقلابروابط عمومیعناوین ویژه

پیام تبریک مدیر کل تبلیغات اسلامی استان به مناسبت هفته پدافند غیر عامل

بسمه تعالی

مقام معظم رهبری (مد ظله العالی): پدافند غیرعامل یک اصل برای همیشه است و نباید با هیچ بهانه و توجیهی متوقف شود.

بدون شک بهترین و اثربخش‌ترین راه مقاوم‌سازی در مقابل تهدیدات خارجی، استفاده از پدافند غیرعامل است چرا که با اتخاذ تدابیر اساسی و مقاومت مدبرانه در مواقع بروز بحران، کشور را در برابر حملات دشمن مصون می‌دارد.

پدافند غیرعامل از جمله مهم‌ترین عوامل اقتدار و توفیق کشور در حفظ و گسترش امنیت ملی و زمینه‌ساز توسعه متوازن و پایدار و عامل دستیابی به رفاه و توسعه همه‌جانبه است.

اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان هفته پدافند غیر عامل را به فعالان پرتلاش و سخت‌کوش این عرصه تبریک عرض می‌نماید و از خداوند متعال توفیق روزافزون همگان را در راستای خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و فرهنگ‌سازی در خصوص ضرورت بکارگیری اصول پدافند غیر‌عامل در بین آحاد جامعه خواستار است.

سعید احمدی
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان زنجان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا