اخبار نماز جمعه

اعتمادکنندگان به آمریکا غیرت دینی و سیاسی ندارند

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان،حجت‌الاسلام سید عمران حسینی‌نسب ظهر اروزجمعه در خطبه‌های نماز جمعه شهر سلطانیه با توصیه خود و دیگر نمازگزاران به رعایت تقوای الهی و دوری از گناه و معصیت، اظهار کرد: ادای حقوق والدین از وظایف سنگین فرزندان به شمار می‌رود.

امام جمعه سلطانیه با تاکید بر نقش مقام معظم رهبری و نگاه بلند ایشان در خاموش کردن فتنه‌ها افزود: در مورد مسئله گرانی بنزین هم معظم‌له ضلع سوم فتنه را خاموش کردند.

وی با بیان اینکه مشکلات کشور با تشکیل مجلس و دولت انقلابی حل شدنی است و تاکید مقام معظم رهبری هم بر دولت جوان و انقلابی است، تصریح کرد: تشکیل مجلس انقلابی با رأی آگاهانه ملت، مقدمه دولت جوان و انقلابی است.

حسینی‌نسب با اشاره به جنایات اغتشاشگران و آشوب‌طلبان از جمله آتش زدن بانک‌ها، مساجد، ماشین‌های آتش‌نشانی، جهیزیه دختر و در یک کلام آتش زدن اموال عمومی و به شهادت رساندن تعدادی، از جمله دو شهید امنیت کشور و حمایت آمریکا از آنان ادامه داد: اغتشاشگران شاگردان آمریکا بوده‌اند و این نشانه دیگری از خباثت آمریکاست و لذا هر کس به این دشمن اعتماد کند غیرت دینی و سیاسی ندارد.

امام جمعه سلطانیه با تاکید بر نظارت مستمر بر بازار و با قدردانی از هشدار قوه قضائیه به کسانی که کنترل بازار در دست آنان است که اگر کوتاهی کنند آنان را نیز محاکمه می‌کند، تاکید کرد: سران قوا به قولی که در مورد کنترل بازار و عدم افزایش قیمت‌ها به مردم داده‌اند، وفادار بمانند.

وی با بیان اینکه اعتراض و مطالبه حق طبیعی مردم است ما هم به اغتشاش اعتراض داریم و هم به گرانی‌ها و بی‌تدبیری‌ها ولی اغتشاشگران از مردم نبودند، با تقدیر از مردم با بصیرت و دشمن شناس که صف خود را از آشوبگران جدا کردند، افزود: مسؤولان باید در برابر مردم صبور و انقلابی سر تعظیم فرود آوردند و مشکلات آنان را حل کنند.

امام جمعه سلطانیه مسکن را یکی از مشکلات مردم خصوصا جوانان دانست و با بیان اینکه ۳۳ درصد هزینه‌های خانوارها مربوط به مسکن است و با گذشت ۶ سال از عمر دولت درباره مسکن کار قابل قبولی انجام نشده جز اینکه مسکن‌های مهر را مزخرف یا قوطی کبریت خواندند، گفت: به تازگی مسکن ملی را مطرح کرده‌اند، که اولا بخاطر اقساط زیادش، ثانیا دیر هنگام بودن آغاز طرح با توجه به باقیماندن دو سال از عمر دولت فعلی، بعید است به نتیجه برسد.

وی با تبریک هفته بسیج و تجلیل از خدمات ماندگار بسیج سازندگی، از بسیج به عنوان لشکر مخلص خدا و نیروی کارآمد کشور در همه میدان‌ها نام برد و ادامه داد: اخلاص در عمل و خدمت رسانی در مناطق محروم و مردمی بودن سه شاخصه جدایی ناپذیر بسیج است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
ارسال سوال- در ساعات افلاین

در حال حاضر امکان گفتگوی آنلاین مقدور نمی باشد . لطفا فرآیند ثبت درخواست را ادامه دهید تا در اسرع وقت پاسخگوی جنابعالی باشیم.

با کمال میل آماده رفع مسئله , شبهه دینی و هر سوال دیگری از جانب شما هستیم...

Enter برای ارسال