اخبار نماز جمعه

حضور آمریکا در منطقه خاورمیانه ناامنی ایجاد کرده است

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان،آیت الله علی خاتمی در خطبه‌های این هفته نمازجمعه زنجان ضمن تسلیت به مناسبت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، به اتفاقات هفته‌های اخیر اشاره و با بیان اینکه برخی از این رخدادها شیرین و برخی دیگر نیز بسیار تلخ بوده است، افزود: حضور آگاهانه مردم زنجان در تشیع شهیده الناز نبیی، یکی از شهدای سانحه هواپیمای اوکراینی در کنار خانواده آن مرحومه قابل تقدیر است.

وی با یادآوری اینکه امروز (۲۷ دی‌ماه) سالروز شهادت نواب صفوی و فدائیان اسلام است، تصریح کرد: تعابیر زیادی از شهید نواب صفوی تا به امروز نقل شده اما بی‌تردید تعابیر مقام معظم رهبری را باید ارزشمندترین تعبیر در خصوص این شهید دانست و رهبر فرزانه انقلاب در این خصوص فرموده‌اند که این شهید بزرگوار، مبارز انقلابی، مدیر راهبردی، اخلاق‌مدار، معنویت‌گرا و نیز با تقوا بود.

امام جمعه زنجان همچنین از روز ۲۹ دی به‌عنوان روز غزه یاد کرد و ادامه داد: اگر امروز می‌بینیم که مردم فلسطین از خانه و کاشانه خود رانده شده و در اردوگاه‌های مختلف ساکن هستند، همه این‌ها به خاطر توطئه انگلیسی‌ها بوده است. بعد از این توطئه بود که رژیم غاصب صهیونیستی، خانه و کاشانه فلسطینی‌ها را اشتغال کرد و این تجاوز تا به امروز ادامه دارد.

خاتمی با یادآوری اینکه سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی اولین کسی بود که پا به فلسطین گذاشت، اظهار کرد: تلاش رژیم غاصب اسرائیل این بود که فلسطین را از اذهان ملت‌ها پاک کند اما بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری با بیانات ارزشمندشان از جمله اینکه کسئله اصلی جهان اسلام، فلسطین است، اجازه ندادند که این توطئه کثیف و غیرانسانی شکل بگیرد.

امام جمعه زنجان با بیان اینکه شهید سردار سلیمانی یکی از کسانی بود که تلاش کرد تا با تغییر راهبردهای مقابله با اسرائیل، زمینه پیروزی فلسطینی‌ها را در صحنه‌های مختلف فراهم کند، بیان کرد: بی‌تردید خاستگاه مقاومت را باید غزه نامید و این بدان معنی است که دنیا هیچ‌گاه نمی‌تواند مسئله فلسطین را فراموش کند؛ چراکه دنیا همواره به دنبال این بوده که در برابر ظالم ایستادگی کند.

خاتمی از آمریکا به عنوان عامل اصلی ایجاد جنگ و ناامنی در منطقه یاد کرد و گفت: مضمون سخنان گوهربار مقام معظم رهبری در دیدار اعضای کنفرانس وحدت اسلامی این بود که وقتی آمریکا در هر منطقه‌ای حضور می‌یابد، جز شر و فساد ارمغان دیگری برای آن منطقه به دنبال نخواهد شد، به همین خاطر تنها راهکاری که در این شرایط می‌تواند نجات‌بخش باشد، اتحاد ملت‌های منطقه است.

امام جمعه زنجان با تاکید بر اینکه امروز ایران اسلامی دستاورد بزرگی به دست آورده و آن عقب‌نشینی آمریکا از اظهارات خود علیه ایران به واسطه موشک‌باران پایگاه نظامی عین‌الاسد بوده است، ادامه داد: این دستاوردها محدود به این نبوده و شاهد بودیم که نمایندگان مجلس عراق نیز دستور به اخراج آمریکایی‌ها از کشور خود شدند.

خاتمی با یادآوری اینکه هنوز ابعاد حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی مشخص نشده است، خاطرنشان کرد: بی‌شک این حادثه را باید یکی از حوادث تلخ برای مردم ایران دانست اما این باعث نمی‌شود که اجازه دهیم برخی از افراد ناآگاه اقدام به تحلیل‌هایی در این مورد کنند که با واقعیت‌ها فاصله زیادی دارد، به همین خاطر نباید تا روشن شدن ابعاد دقیق این حادثه ناگوار، تحلیل‌های نادرست انجام دهیم.

نماینده ولی فقیه در استان از سردار حاجی زاده به عنوان یک مرد واقعی یاد کرد و گفت: این سردار به صحنه آمد و مسئولیت این سقوط را برعهده گرفت.

به گفته امام جمعه زنجان راهپیمایی امروز مردم در جهت اعلام وفاداری نسبت به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا