از ایده های موفق روحانیون درحوزه آسیب های اجتماعی استقبال می کنیم

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان،حجت الاسلام سعید احمدی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان صبح امروز در پنجمین جلسه کارگروه تبلیغ، اعزام و استقرار با اعلام این خبر گفت: شبکه تبلیغی بزرگترین ظرفیت سازمان تبلیغات اسلامی است و باید از این ظرفیت عظیم تبلیغی در راستای پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی که همان احیای اسلام ناب محمدی در همه زمینه ها است به کار بگیریم.
وی ادامه داد: هر یک از روحانیون مستقر اطلاعات دقیقی از منطقه تبلیغی خود دارند و نسبت به بوم فرهنگی منطقه خود ایده ها و طرح های تبلیغی دارند. انتظار می رود این ایده ها و طرح های موفق در زمینه اشتغال و آسیب های اجتماعی استقبال و مورد حمایت قرار گیرند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با اشاره به لزوم ارتباط روحانیون مستقر با یکدیگر اظهار داشت: تجربه های موفق روحانیون مستقر باید به اشتراک گذاشته شود.
در ادامه کارشناس اعزام ، تبلیغ و استقرار اداره کل تبلیغات اسلامی گزارشی از فعالیت های روحانیون مستقر ارائه کرد.
در پایان وضعیت معماری و امکانات خانه های عالم در روستاها مورد بررسی قرار گرفت.