کزارش خبریمعرفی مراسمات و برنامه های مردمی

جشن‌های شعبانیه در زنجان مجازی برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان،مرتضی شهامی، مسئول روابط عمومی حسینیه اعظم زنجان در گفت‌وگو با ایکنا از زنجان، اظهار کرد: به دلیل توصیه‌های ستاد پیشگیری از کرونا و ممنوعیت اجتماعات در اماکن متبرکه، امسال جشن‌های نیمه شعبان به صورت حضوری در حسینیه اعظم برگزار نخواهد شد.

وی از برگزاری جشن مجازی اعیاد شعبانیه خبر داد و گفت: این جشن‌ها برای روزهای جمعه، شنبه و یکشنبه از ۸ تا ۱۰ فروردین تدارک دیده شده که از حضور مادحان شاخص استان بهره‌مند می‌شویم و برنامه از ساعت ۹ شب آغاز می‌شود.

وی افزود: این برنامه به صورت مستقیم از شبکه اشراق پخش می‌شود همچنین مردم می‌توانند این جشن‌ها را در صفحه اینستاگرامی حسینیه اعظم به آدرسInstagram.com/Official.haz.ir  ، کانال تلگرام به آدرس @haz_ir و کانال ایتا به آدرس eitta.com/haz_ir ملاحظه کنند.

شهامی خاطرنشان کرد: هزینه اعیاد شعبانیه برای تهیه مواد ضدعفونی‌کننده، لوازم بهداشتی و پیشگیری و کنترل کرونا اختصاص یافته است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
ارسال سوال- در ساعات افلاین

در حال حاضر امکان گفتگوی آنلاین مقدور نمی باشد . لطفا فرآیند ثبت درخواست را ادامه دهید تا در اسرع وقت پاسخگوی جنابعالی باشیم.

با کمال میل آماده رفع مسئله , شبهه دینی و هر سوال دیگری از جانب شما هستیم...

Enter برای ارسال