برگزاری مراسم روز عرفه در سطح استان زنجان
کارشناس ساماندهی و تشکلهای دینی : امسال در بیش از 100 منطقه استان زنجان مراسم روز عرفه با رعایت پروتکلهای بهداشتی برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان مراسم روز عرفه امسال با رعایت پروتکلهای بهداشتی برگزار خواهد شد.
آقای سید مسعود قانعی کارشناس ساماندهی و تشکلهای دینی اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان با اعلام اینکه روز عرفه از یک طرف مرتبط با معرفت و شناخت و توحید و خداپرستی است و از یک طرف تداعی حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و قیام توحیدی و الهی است. ایشان در ادامه بیان کردند باتوجه به اینکه همه ساله دعای روز عرفه در سطح استان برگزار میشده است، گفت: امسال با توجه به شیوع کرونا در بیش از صد نقطه استان مراسم دعای عرفه برگزار خواهد شد که قطعا محدودیتهایی برای برگزاری این مراسمها بهدنبال دارد که ما خود را موظف میدانیم که تمام موازین و مقررات بهداشتی را بهطور کامل رعایت کنیم.

آقای قانعی در ادامه اظهار کردند که با عنایت به رنگ بندی وضعیت شهرهای استان ، شهرهای وضعیت قرمز و نارنجی در فضای باز و شهرهای زرد، آبی در مساجد با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار خواهد شد .
ایشان از تمام کسانی که قصد شرکت در مراسم را دارند درخواست کردند که فاصله اجتماعی را رعایت و با ماسک در مراسم حاضر شوند.